Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:59 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 19:37

«Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στην Αθήνα στις 11 και 12 Φεβρουαρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στόχος να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό

Την 14η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απ’ ευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, ενώ η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα υλοποιήσει εργαστήρια συμβουλευτικής για σύνταξη βιογραφικού και τεχνικές επαγγελματικών συνεντεύξεων. Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν ατομικές συνεδρίες για τη βελτίωση βιογραφικών σημειωμάτων. Επίσης, στελέχη της ΜΕΜΜΕ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-athens-2023

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 290 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία