Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  9:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 09:59

Ποντάρουμε στο 1.88 στην Τρίπολη και στο «απόλυτο» της Καλλιθέας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την επιστροφή στην κορυφή θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, στην Τρίπολη, σπάζοντας αρνητική παράδοση 6 αγώνων κόντρα στον Αστέρα. Στην Betsson Super League 2, η Καλλιθέα πάει για την 5η σερί εντός έδρας νίκη υποδεχόμενη την Ηλιούπολη.

Παίξε τα καλύτερα φρουτακια δωρεάν!

656. Καλλιθέα – Ηλιούπολη (15:15)

Ξεκινάμε από την Betsson Super League 2. Η Καλλιθέα έχασε ευκαιρία την προηγούμενη αγωνιστική να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, παραχωρώντας 1-1 στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πάντως, στην έδρα της είναι εξαιρετική, μετρώντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, στα οποία είχε συνολικά τέρματα 9-3. Νίκη... ανάσα πέτυχε η Ηλιούπολη, επικράτησε 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ και διεύρυνε τη διαφορά της από τη ζώνη υποβιβασμού. Τώρα ο ρόλος της είναι πολύ δύσκολος, πιστεύουμε πως η Καλλιθέα είναι σε θέση να διευρύνει το «απόλυτο» στην έδρα της.

➥ Ποντάρουμε στο 2.15 του άσου με Over 1,5.

665. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (21:00)

Ανεβαίνουμε κατηγορία, ο Αστέρας βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη, με αδυναμία στο σκοράρισμα, έχει μόλις 14 γκολ έπειτα από 19 αγωνιστικές. Πολύ σφιχτή ομάδα, εντός έχει υποστεί μία ήττα (επίδοση 3-5-1) και διαθέτει την καλύτερη άμυνα (μαζί με την ΑΕΚ), με παθητικό 3 τέρματα. Ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή μετά τη χτεσινή νίκη της Ενωσης και φυσικά θέλει να επανέλθει σε αυτή. Για να το πράξει χρειάζεται νίκη και να «σπάσει» αρνητικό σερί 6 αγώνων στην Τρίπολη (0-3-3).

➥ Ζόρικο ματς για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, επιλέγουμε το 1.88 του συνδυαστικού Χ2 & Under 3,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 197 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.