Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:55 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 18:15

«Έσπασε» τη συμφωνία η «Γέφυρα ΑΕ» και το «πλήρωσε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρά την άτυπη συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ όλων των παραχωρησιούχων των μεγάλων οδικών αξόνων και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, να παγώσουν τουλάχιστον για ένα εξάμηνο, τα διόδια η “Γέφυρα ΑΕ” «έσπασε» αυτή τη συμφωνία και προχώρησε σε διπλάσια αύξηση από το πληθωρισμό στις διελεύσεις μέσω e-pass.

Το Υπουργείο, από τη στιγμή που το θέμα έγινε πια πολιτικό και άρχισαν να κατατίθενται βροχή… οι ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα και αφού μεσολάβησε και η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νεκτ. Φαρμάκη, δεν άφησε αναπάντητη τη στάση της Γέφυρας Α.Ε. και παρενέβη υποχρεώνοντάς την ουσιαστικά να ανακρούσει πρύμναν και μάλιστα να προχωρήσει και σε μια αμελητέα μείωση στην τιμή του e-pass.

Pacta sunt servanta, έστω κι αν μιλάμε για “συμφωνία κυρίων”… Η “Γέφυρα ΑΕ” πήγε να περάσει μια αύξηση ουσιαστικά από την… πίσω πόρτα και παρόλο που έχει το δικαίωμα να επιμείνει σε αυτή την αύξηση, καθώς τα εκπτωτικά προϊόντα δεν περιλαμβάνονται στις συμβάσεις παραχώρησης, υποχρεώθηκε να κάνει πίσω.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 335 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.