Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:11 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 19:03

Δεύτερος κύκλος αιτήσεων για πρόγραμμα κατάρτισης με εκπαιδευτικό επίδομα 2.000 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος υποβολής αιτήσεων δράση «κατάρτιση Ανέργων, ανάπτυξη επαγγελματικών προσόντων»

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 ο δεύτερος κύκλος αιτήσεων συμμετοχής στη Δράση «Συμβουλευτική, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Καταβολή εκπαιδευτικών επιδομάτων». Το πρόγραμμα στοχεύει στην πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και των δεξιοτήτων των ωφελούμενων που θα ενταχθούν. Μέσω αυτού, οι ωφελούμενοι θα λάβουν:

  • α) υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής μέσω ατομικών συνεδριών, που θα έχει ως αντικείμενο τη βέλτιστη σύγκλιση των εκπαιδευτικών αναγκών του ωφελούμενου με τα αντικείμενα κατάρτισης,
  • β) υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης 400 ωρών (320 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 80 ώρες Πρακτική Άσκηση),
  • γ) Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης προσώπων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 ή άλλο ισοδύναμο ή τον ΕΟΠΠΕΠ, και
  • δ) Εκπαιδευτικό Επίδομα ανά ώρα κατάρτισης και ανά ώρα πρακτικής άσκησης (συνολικού ύψους 2.000 ευρώ).

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι: Στέλεχος Εστίασης – Διοίκησης Μονάδων Εστίασης, Υπάλληλος μαγειρικής – Εστιατορικής τέχνης, Υπάλληλος Διοικητικής Υποστήριξης, Πωλητής Λιανικής, Πωλητής – Στέλεχος Εξαγωγικού Διεθνούς Εμπορίου, Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (E-Commerce).

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο katartisou-pde.gr και ο δεύετρος κύκλος αιτήσεων θα διαρκέσει έως και την 22η Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23:59.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όλοι όσοι χαρακτηρίστηκαν «απορριφθέντες» στα οριστικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν στις 5/1/2023, με την προϋπόθεση της εκ νέου υποβολής αίτησης.

Αναλυτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης της Β’ Πρόσκλησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Πρόσκληση ωφελούμενων_ Β κύκλος.pdf (katartisou-pde.gr)

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 272 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.