Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 10:45

Μια όμορφη μέρα για την Ένωση και το Αγρίνιο – Εντυπωσίασαν οι Κοκκίνου, Λιόλιου και Αλεξόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αγρίνιου για μια ακόμη φορά έκανε τη διαφορά και φέτος, ύστερα από το «κενό» των προηγουμένων ετών λόγω των περιορισμών της πανδημίας, κατάφερε να αποτυπώσει την εντυπωσιακά ανοδική της πορεία και μέσω της χοροεσπερίδας, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο “studio Πιθάρι”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, Σπήλιος Λιβανός, Θάνος Μωραΐτης και Γιώργο Βαρεμένος, οι υπ. Βουλευτές Θανάσης Παπαθανάσης, Χριστίνα Σταρακά και Ντίνα Κατσαρή, ο αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Φωτάκης και Σπύρος Φλώρος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και αρχών, ανάμεσά τους και αντιπροσωπία του Παναιτωλικού.

Επίσης, παρών ήταν ο πρόεδρος ΕΘΕΑΣ, Παύλος Σατολιάς, όπως και αρκετοί συνεταιριστές απ’ όλη τη χώρα.

Παρόντες και οι εργαζόμενοι σε θυγατρικές της Ένωσης Αγρινίου, από τη Ροδόπη μέχρι την Κρήτη. Στο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου, κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει αναπτύξει η Οργάνωση, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει με την ίδια ταχύτητα και τα επέμενα χρόνια.

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με τον εντυπωσιακό Γιάννη Αλεξόπουλο. Στη συνέχεια ανέλαβε η Κατερίνα Λιόλιου να ξεσηκώσει την κατάμεστη αίθουσα, ενώ η υπέροχη Έλη Κοκκίνου, σε μια σπουδαία εμφάνιση, ταξίδεψε το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και πολλές επιτυχίες της.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 300 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.