Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:18

Ορφέας Αυγουστίδης: Δίνει το απόλυτο spoiler για τον «Σασμό» – Θα μάθει ο Αστέρης για το παιδί;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το «Happy Day» συνάντησε σήμερα, Παρασκευή, τον Ορφέα Αυγουστίδη στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σειρά, για το ρόλο του Αστέρη κι έδωσε δυνατά spoilers.

Ο «Σασμός» από τη Δευτέρα θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα, δηλαδή Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Αστέρης και Αργυρώ μαζί

Αστέρης και Αργυρώ μαζί είναι ένα αίτημα των τηλεθεατών. «Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε την ιστορία είναι ότι βλέπουμε ότι υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους, η οποία ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί» είπε. Θα καταφέρουν να είναι μαζί; «Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες αυτοί οι 2 στο τέλος να καταλήξουν μαζί. Περιμένω κι εγώ να δω το πως… Είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά ώστε να ξέρουμε το πώς» σύμφωνα με τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Ο Αστέρης δεν γνωρίζει, ακόμη, ότι ο μικρός Πετράκης είναι γιος του. «Δεν μπορούμε να αποφύγουμε την αποκάλυψη σχετικά με την πατρότητα του Πετράκη άλλο. Είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί στο χωριό, οπότε δε θα αργήσει να φτάσει στ΄ αυτιά του Αστέρη. Δε μπορώ να σας πω με ποιον τρόπο». Ποιος ο ρόλος του Σταύρου σε αυτό; «Είναι και λόγω Σταύρου. Ωστόσο, σιγά σιγά θα μπουν κι άλλα πρόσωπα που γνωρίζουν και που ενδέχεται να επωφεληθούν από μια τέτοιου είδους αποκάλυψη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα μετά. Το ποιος θα δώσει αυτή την πληροφορία έχει ενδιαφέρον» εξήγησε.

Σταύρος και κηδεμονία

Τι θέλει να πετύχει ο Σταύρος με την κηδεμονία; «Ο Σταύρος είναι θυμωμένος, δεν βλέπει καθαρά. Έχει πολύ έντονο το αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί και δεν μπορεί να κρίνει σωστά» απάντησε. Όμως και η Αργυρώ έχει να διαχειριστεί την απώλεια του αδελφού της. «Θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει τα συναίσθημά της να της μιλήσει. Και τη λογική, γιατί έχουμε δει πως έχουν γίνει τα πράγματα… Έχει μερίδιο ευθύνης στο θάνατο του αδελφού της ο Αστέρης, αλλά έχουμε δει κι έχει αποδειχτεί το πώς συνέβη αυτό. Σιγά σιγά πείθεται και η Αργυρώ. Εάν υπάρξουν άλλα εμπόδια θα είναι άλλου τύπου, δεν θα είναι αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα» πρόσθεσε.

Σασμός ναι, αλλά θα είναι….happy;

Η Καλλιόπη «δύσκολα θα αποδεχτεί τη σχέση Αστέρη- Αργυρώς, γιατί έχουμε δει ποια είναι. Από την άλλη τα παιδιά της σιγά σιγά ξυπνάνε και καταλαβαίνουνε ότι δεν τρέχει τίποτα και να μην θέλει η Καλλιόπη. Είναι η ζωή τους…». Και δίνει spoiler: «Στο κλείσιμο της σεζόν θα υπάρξει Σασμός. Δεν ξέρω εάν θα είναι happy».

Στις πρώτες συζητήσεις για τη σειρά δεν μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία της. Γιατί… «δεν ήταν αυτό που προσπαθούσαμε να δούμε, την ώρα που μιλούσαμε για τη σειρά. Δεν ήταν στο μυαλό μας εάν θα πάει καλά. Ήταν οι συντελεστές, οι συνεργάτες, η ιδέα, ο τρόπος, η αισθητική που πρότεινε οι σκηνοθέτης μέσα από τη σειρά που με έκαναν να νιώθω ότι θα έχει κάτι ιδιαίτερο… Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε κανονικά, την περίοδο που ανακατεύαμε τις ιδέες μας όταν μιλήσαμε για το Σασμό κατ΄ευθείαν για το ρόλο του Αστέρη μιλήσαμε» επιβεβαίωσε.

Οι δύσκολες σκηνές

Αρκετές ήταν οι «δύσκολες σκηνές» για τον Ορφέα Αυγουστίδη καθ΄όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αξιολογώντας τις κατέληξε ότι «η περίοδος που ο Αστέρης άλλαζε υπήρξε δύσκολη γιατί έπρεπε να ληφθούν, υποκριτικά, κρίσιμες αποφάσεις. Από τη στιγμή που σκοτώθηκε ο Πετρής, 75 επεισόδια μετά την πρεμιέρα της σειράς, ο χαρακτήρας του Αστέρη “άλλαξε τη μπλούζα του”. Εκείνη η περίοδος ήθελε αρκετή προσοχή από μένα, για να γίνει μια μετάβαση σε κάτι διαφορετικό, να κρατηθεί αυτό το διαφορετικό και να βγουν οι ποιότητες από το παρελθόν… Δύσκολες, επίσης, ήταν οι σκηνές του φόνου, αλλά και οι ερωτικές σκηνές».

Ο Αχιλλέας και ο μπαμπάς στην TV

Αναφερόμενος στο γιο του, Αχιλλέα, υπογράμμισε ότι «δε βλέπει τη σειρά γιατί προβάλλεται αργά και ο μικρός κοιμάται εκείνη την ώρα». Αλλά, εάν τύχει να τον δει σε trailer, τον δείχνει και λέει «ο μπαμπάς».

Τέλος, για το 2023 ο Ορφέας Αυγουστίδης εύχεται «υγεία, μαλακότητα, γενναιοδωρία, γιατί αυτά μπορούν να επιτρέψουν σε όλα τα άλλα αλλά και στα όνειρα να εκπληρωθούν».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.