Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:46 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 14:01

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Balkan Classic Contemporary Festival – B.C.C.Fest 23

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 2ο B.C.C.Fest θα διεξαχθεί στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στις 24 και 25 Ιουνίου 2023.

Φέτος το διαγωνιστικό μέρος θα διαρκέσει δύο μέρες και θα χωριστεί σε δύο κύκλους συν το γκαλά.

Στο πρώτο κύκλο (round 1) θα βαθμολογηθούν και θα κριθούν όλες οι συμμετοχές και θα γίνουν απονομές μεταλλίων. Αυτός θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Ιουνίου και το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου, το πρωί, για όσους συμμετέχοντες θα έρχονται από μακριά και δε θα μπορέσουν να διανυκτερεύσουν στη Θεσσαλονίκη.

Τη Κυριακή το απόγευμα, θα λάβει χώρα ο δεύτερος κύκλος (round 2)  όπου οι κάτοχοι των χρυσών μεταλλίων, θα διαγωνιστούν εκ νέου, για τις υποτροφίες σπουδών και των λοιπών υποτροφιών.

Αμέσως  …μετά αρχίζει το galla…..  Όπου όλοι οι χορευτές θα χορέψουν αδελφωμένοι δίνοντας το μήνυμα ότι ο χορός μας ενώνει.

Ως διοργάνωση πιστεύουμε ότι πρέπει να επιβραβεύσουμε και να δώσουμε ώθηση στους ταλαντούχους χορευτές μας αλλά και τους εκπαιδευτές τους.

Στο 1o BCCFest δόθηκαν υποτροφίες σπουδών για συνέχιση των μαθημάτων στις σχολές με τις οποίες συμμετείχαν στο BCCF, αξίας άνω των 1000€. Επίσης δόθηκε μια υποτροφία σπουδών για την Ουγγρική Ακαδημία Χορού καθώς επίσης και πολλές υποτροφίες για συμμετοχές σε άλλους διαγωνισμούς, workshops και σεμινάρια, που διοργανώθηκαν σε όλη την Ευρώπη.

Στο 2ο BCCFest – 2023, θα αυξηθούν τα χρήματα για τις υποτροφίες. Λεπτομέρειες, σχετικά με τις κατηγορίες αλλά και γενικότερα γύρω από το Φεστιβάλ θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.bccfest.com. Οι συμμετοχές θα ανοίξουν από τις 1 Μαρτίου 2023.

Το Festival θα γίνει υπό την αιγίδα της Ουνέσκο.

Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε ότι τη Παρασκευή 16/6/2023 και τη Δευτέρα 19/6/2023, θα διεξαχθούν σεμινάρια από τους κριτές του διαγωνισμού.

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.