Μετά τη λήξη των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics 2022 στο Λουτράκι Κορινθίας και την διάκριση (5 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο) όλων των μαθητών –αθλητών του σχολείου, προστέθηκε άλλη μία σπουδαία διάκριση για μαθητή του ΕΝΕΕΓΥΛ Αγρινίου.

Ο μαθητής Τσάμης Γεώργιος του Δημοσθένη, διακρίθηκε και επιλέχτηκε, μετά τη σύσκεψη της Επιτροπής για την επιλογή της Ελληνικής Αποστολής των Special Olympics, στη σύνθεση της βασικής ομάδας, στο άθλημα του Ποδοσφαίρου 7x7, που θα μας εκπροσωπήσει στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics που θα γίνουν στο Βερολίνο της Γερμανίας το 2023.


Τονίζει η σχετική ενημέρωση:

Για πρώτη φορά μαθητής του Σχολείου μας, θα πάρει μέρος στους παγκόσμιους αγώνες ποδοσφαίρου 7 Χ 7 και θέλουμε να εκφράσουμε τα Θερμά μας Συγχαρητήρια στον μαθητή μας και την οικογένειά του.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Σωτήρη Ρίζο (Προπονητή ποδοσφαίρου των Special Olympics) καθώς και τους διοργανωτές του θεσμού.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον αρχηγό αποστολής κ. Μάριο Δημάκη Υπ/ντή – Γυμναστή του σχολείου μας καθώς και τις κυρίες, Γλυκερία Βαζούκη Κοινωνική λειτουργό, Λαμπρινή Βελούδα Οικονομολόγο, Μπαμπάκου Βασιλική Θεολόγο και Τσούκα Σωτηρία ΕΒΠ, του ΕΝΕΕΓΥΛ Αγρινίου που είχαν συνοδεύσει τους αθλητές-μαθητές στους Πανελληνίους αγώνες των Special  Olympics που έγιναν στο Λουτράκι Κορινθίας.


Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δ. Αγρινίου κ. Ζαρκαβέλη Χρήστο για την υποστήριξη και συμπαράσταση του.

Οι μαθητές-τριες του  ΕΝΕΕΓΥΛ Αγρινίου προτρέπονται και ενθαρρύνονται από το προσωπικό του σχολείου για τη συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις, δράσεις, εκδηλώσεις, μαθητικούς διαγωνισμούς, έχοντας σαν ΣΤΟΧΟ την κοινωνικοποίηση και την εξωστρέφεια τους, κάτι πολύ σημαντικό για μία Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ).

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο μαθητή μας αλλά και σε όλους τους Αθλητές των Special Olympics.

Ο Διευθυντής

Ανδρέας Θ. Φαναριώτης

agrinionews.gr