Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:32 πμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 10:24

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τις ψυχές των νεκρών; (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τις ψυχές των νεκρών; Μπορούμε να μιλήσουμε ή να έρθουμε σε επικοινωνία με την ψυχή ενός αγαπημένου μας που έχει πεθάνει; Όταν πεθάνουμε θα δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν πεθάνει πριν από εμάς; Μας επισκέπτονται οι ψυχές των νεκρών; Υπάρχουν στοιχειωμένα σπίτια με τις ψυχές των νεκρών που ζούσαν εκεί;

Μετά από ένα θάνατο ενός προσφιλούς ή αγαπημένου προσώπου μας, γεννάται η εσωτερική επιθυμία της επικοινωνίας με την ψυχή του. Για την Πίστη μας, αυτοί οι άνθρωποι ζουν, η ψυχή τους δηλαδή, μόνο που έφυγαν από την επίγεια ζωή.

Υπάρχει τρόπος που μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους, παρόλο που βρίσκονται σε άλλο κόσμο. Χρειάζεται όμως πολύ πολύ μεγάλη προσοχή, διότι ορισμένοι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να έρθουν σε επικοινωνία με τις ψυχές των κεκοιμημένων, καταφεύγουν σε λανθασμένους τρόπους και δυστυχώς πολλοί καταφεύγουν στον ίδιο τον σατανά.

Υπάρχουν επιτήδειοι που υπόσχονται ότι μπορεί να σε φέρουν σε επικοινωνία με το αγαπημένο πρόσωπό σου, αλλά το κάνουν μόνο με τη συνεργία του σατανά, χωρίς όμως να το αποκαλύπτουν. Προσέξτε διότι χρησιμοποιούν «θρησκείες» του σατανά που τις ονομάζουν επιστήμες για να πλανούν τον κόσμο και να βγάζουν χρήματα.

Για εμάς τους χριστιανούς υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με τους αγαπημένους μας κεκοιμημένους και μάλιστα ο τρόπος αυτός που εξετάζουμε στο παρόν βίντεο, είναι σίγουρος 1000%, διότι μόνο με τον τρόπο αυτό λαμβάνουν γνώση επικοινωνίας οι κεκοιμημένοι.

 
--
Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ
Τρίκορφο Φωκίδος
Holy Monastery of Saint Augustine & Saint Seraphim of Sarov
Trikorfo Fokidos, Greece

 

Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.