Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 10:42

IMMORTALIZER – νέο άλμπουμ “Born For Metal” + νέο official animation video feat. Ralf Scheepers…  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Immotalizer είναι ένα προσωπικό project του DaveD.R.

O Dave D.R. είναι ένας πολυ-οργανοπαίκτης καλλιτέχνης και ερμηνευτής από το Οντάριο του Καναδά. Το 2016 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP σε CD & 7" βινύλιο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2020.Προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, ώστε να δημιουργεί νέα και συναρπαστική μουσική. Όταν άρχισε να γράφει υλικό για τους Immortalizer ήθελε να δημιουργήσει κάτι πρωτότυπο, αλλά με μια vintage αίσθηση σε αυτό. Στόχος του δεν είναι να αντιγράψει ό, τι έχει ήδη γίνει, αλλά να συμβάλει με κάτι φρέσκο και διασκεδαστικό. Ελπίζει ότι θα συμφωνήσετε μόλις ακούσετε τη μουσική.


Οι Immortalizer κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Born ForMetal" την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023! Με special guest φωνητικά από τον Ralf Scheepers στο single "We Were Born For Metal"! Η μίξη, το mastering και η παραγωγή του άλμπουμ έγινε επίσης από τον Ralf Scheepers! Διατίθεται στο iTunes και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. Σύντομα προπώληση CD και βινυλίου!!

Επίσης κυκλοφορούν και το official animation video του single “We were born for metal” feat. Ralf Scheepers

Δειτε το εδώ

 

Official links

www.immortalizermusic.com

https://soundcloud.com/Immortalizermusic

https://www.facebook.com/ImmortalizerBand

https://www.twitter.com/immortalizer_

https://www.instagram.com/immortalizerofficial/

Διαβάστηκε 368 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.