Πέμπτη, 20η Ιουνίου 2024  9:41 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 10:39

CHAOS ETERNAL – single” Who I Am” από το άλμπουμ “The Journey. Pt1: Through the maze”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Who I Am

(Δείτε το lyric video εδώ)

Το 2014 ο Johan Ahlqvist αποφάσισε να δημιουργήσει τους ChaosEternal ως one-manband, αφού ο ντράμερ των Dust, του thrash σχήματός του, είχε ένα ατύχημα και δεν

μπορούσε πλέον να παίξει. Η αρχική ιδέα του Johan ήταν να δημιουργήσει ένα σχήμα όπου όλα τα μουσικά είδη θα μπορούσαν να παίζονται και να εξερευνώνται ελεύθερα.

Τέσσερα EPs, διαφορετικού μουσικού στυλ το καθένα, κυκλοφόρησαν άμεσα το 2014 και ήταν διαθέσιμα στις περισσότερες πλατφόρμες streaming. Στη συνέχεια υπήρξε μια παύση  μέχρι το 2020 λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας, και άλλων projects που έτρεχαν.

Το 2020 κυκλοφόρησε το ομώνυμο άλμπουμ των Chaos Eternal και έγινε η μετάβαση στην χρήση του bandcamp ως βασικής πλατφόρμας. Στη συνέχεια το σχήμα κυκλοφόρησε  αρκετά EPs και άλλες δουλειές του μέσω του bandcamp. Τώρα το σχήμα επιστρέφει στις υπηρεσίες streaming με την επερχόμενη τετραλογία του με τίτλο "The Journey".

Το "Pt1: Through the Maze" και το "Pt2: Higher and Higher" κυκλοφόρησαν στις 25 Νοεμβρίου 2022. Το "Pt3: Thepath tothe void" ουσιαστικά έχει ήδη ολοκληρωθεί,

ενώ η συνθετική διαδικασία για την ολοκλήρωση του "Pt4: The pathto enlightenmentσυνεχίζεται ως αυτήν τη στιγμή.

Τα άλμπουμ που αποτελούν την τετραλογία "The Journey" αντιπροσωπεύουν το καθένα και ένα διαφορετικό μουσικό είδος. Η τετραλογία είναι concept, ενώ το κάθε άλμπουμ αφηγείται μια ιστορία.

Στο άλμπουμ "The JourneyPt1: Throughthe Maze" συμπεριλαμβάνεται και το singleWho IAm” .Διαβάστηκε 274 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 10:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία