Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 20:39

Στην προπόνηση του Παναιτωλικού οι Καμίνσκι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε προετοιμασία για τον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός, παρουσία νέων προσώπων αλλά και της οικογένειας Καμίνσκι.

Μάτσιεκ και Μίκαελ Καμίνσκι βρίσκονται στην Ελλάδα από χθες Πέμπτη. Παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση του Παναιτωλικού μαζί με τους συνοδούς τους και τον Φώτη Κωστούλα.

Γιώτης Παναγιώτου και Γιάννης Στάθης επίσης παρόντες, είχαν εκτενείς συζητήσεις με τα στελέχη της ομάδας.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ομάδας, έχοντας ανακοινωθεί επίσημα λίγο νωρίτερα.

Είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί, εξάλλου έχει ήδη επτά συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Η συμμετοχή του απέναντι στον ΟΦΗ θα εξαρτηθεί από το αν θα έχει εκδοθεί μέχρι την Δευτέρα το δελτίο του, καθότι σήμερα λόγω της αργίας των Θεοφανείων οι αρμόδιες υπηρεσίες ήταν κλειστές.

Στα ευχάριστα, τέλος, και η συμμετοχή σε πλήρες πρόγραμμα τόσο του Γιώργου Λιάβα όσο και του Τζόναθαν Μόρσεϊ. Μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους ενόψει του αγώνα της Δευτέρας.

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 330 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.