Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  10:24 μμ
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 14:59

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαργιαδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σαργιαδας μετα το πέρας της Θείας λειτουργίας των Θεοφανείων, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Την πίτα ευλόγησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Σαβελώνας και ο π. Σαβελωνας Κωνσταντίνος οι όποιοι ευχήθηκαν καλή και ευλογημένη χρονιά στους παρευρισκόμενους.

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Συλλόγου μετέφερε τις ευχές του για μια χρονιά ακόμη πιο δημιουργική απο την χρονια που αφήσαμε πισω. Όσον αφορά το πολιτιστικό κομμάτι ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη από δράσεις και εκδηλώσεις.

Ο τυχερός της ημέρας που κέρδισε το φλουρί, ήταν ο Κώνσταντινος Βλάχος του οποίου και ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη Υγεία και Τύχη.

Τέλος, συμβολικά δώρα μοιράστηκαν στις γυναίκες του χωριού που ανελλιπώς προσφέρουν την βοήθεια τους στις εκδηλώσεις μας.

 

Διαβάστηκε 232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.