Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  10:28 μμ
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 21:48

Ανανεώνονται οι θητείες των «αντι» πριν τις εκλογές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανανεώνονται οι θητείες των «αντι» πριν τις εκλογές

Μέχρι τις  31 Δεκεμβρίου του 2023 παρατείνεται η θητεία των αντιπεριφερειαρχών (χωρικών και θεματικών) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ήταν μάλλον αναμενόμενη, καθώς  ο Νεκτάριος Φαρμάκης στη διάρκεια της θητείας φάνηκε να μην είναι φαν των μεγάλων αλλαγών στο σχήμα των στενών συνεργατών του.

Την  ερχόμενη εβδομάδα περιμένουμε μια παρόμοια  απόφαση για τους αντιδημάρχους στο Δήμο Αγρινίου, που επίσης λήγει η θητεία τους στις 10/1. Οι περισσότερες εκτιμήσεις λένε ότι με τη σειρά του και ο Γ. Παπαναστασίου θα ανανεώσει τη θητεία των αντιδημάρχων του ή τουλάχιστον θα ανανεώσει τη θητεία των περισσότερων, καθώς μία ή το πολύ δύο αλλαγές δεν θα πρέπει να θεωρούνται εντελώς απίθανο σενάριο.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 297 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.