Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:43 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 20:36

NEΟ βίντεο κλιπ για τους UNREDEEMER ("Shewolf and an Oak" μέσα από το άλμπουμ "Word Become Flesh")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEΟ βίντεο κλιπ για τους UNREDEEMER ("Shewolf and an Oak" μέσα από το άλμπουμ "Word Become Flesh")


Οι Unredeemer είναι ένα πνευματικό τέκνο του Pekka Paasikivi, ο οποίος στρατολόγησε τον επί χρόνια φίλο του Mikka "Nisu" Niskaala και αποφάσισε να συμπληρώσει το υπόλοιπο lineup, το οποίο ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2019, αφού στρατολόγησε τον Saša Pul, ο οποίος μόλις είχε μετακομίσει στη Φινλανδία και απάντησε σε μια αγγελία για τραγουδιστή σε μια τοπική ιστοσελίδα.
Αφού έπαιξαν μερικές συναυλίες και πειραματίστηκαν με διαφορετικά lineup, τα πάντα σταμάτησαν από τα παγκόσμια γεγονότα του 2020 και ταυτόχρονα το συγκρότημα αναζητούσε νέα μέλη για να καλύψουν τις θέσεις του μπάσου και του ντράμερ.
Ηχογράφησαν το EP “4-19-23” με τους Tuomo Ijäs (Bloody hehen) στα ντραμς και τον Jari Parkkinen (Kathrash) ως session μπασίστα και το κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο του 2020. Ο Iain Huntley έγινε μόνιμος μπασίστας το 2021 και ξεκίνησε η δουλειά για την επόμενη κυκλοφορία.

Ακόμα κάτω από την αβεβαιότητα της πανδημίας και με την τοπική σκηνή συναυλιών ανύπαρκτη, ηχογράφησαν το «Word become flesh» (σκόπιμη ορθογραφία) την άνοιξη του 2022, με τον Juoni Kurikka στα ντραμς. Μετά την ηχογράφηση όμως, μια άλλη αλλαγή στη θέση του ντραμς έγινε με την επιστροφή του αρχικού ντράμερ Jani Tossavainen και τελικά κάποιες (τοπικές) συναυλίες. Το "Word become flesh" κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022, έχοντας προηγηθεί το single "Shewolf and an oak" και το συνοδευτικό μουσικό βίντεο.
Με τους Pekka, Nisu και Jani να προέρχονται από διαφορετικά μέρη της Φινλανδίας, τον Iain από την Αυστραλία και τον Saša από την Κροατία, όλοι φέρνουν λίγο διαφορετικό κλίμα και ιδέες, αλλά όλοι είναι στην ίδια σελίδα όταν πρόκειται για τη δύναμη και την ενέργεια που υφαίνουν στη μουσική τους και τις ζωντανές εμφανίσεις.

 

Τρέχον lineup:

Pekka Paasikivi [Κιθάρα]

Mika Nisu Niskaala [Κιθάρα]

Iain Huntley [Μπάσο]

Jani Tossavainen [Ντραμς]

Saša Pul [Φωνητικά]

Διαβάστηκε 228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία