Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:24 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 23:02

Στο Αγρίνιο ο Γιώτης Παναγιώτου, κινητικότητα στον Παναιτωλικό εν αναμονή της ΕΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα επίσημα της Προυσιωτίσσης αναμένεται να βρεθεί αύριο ο εκπρόσωπος των Καμίνσκι, Γιώτης Παναγιώτου, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τη σημαντική αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στον Ατρόμητο.

Αυτή τη φορά ο Κύπριος θα παραμείνει στο Αγρίνιο για αρκετές ημέρες, ώστε να βρεθεί κοντά στο σύλλογο. Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, να δρομολογηθούν εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο.

Από μέρα σε μέρα, άλλωστε, αναμένεται να εγκρίνει η ΕΕΑ τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Φώτη Κωστούλα στην οικογένεια Καμίνσκι.

Μόλις ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος αυτό, ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστικές αλλαγές στο οργανόγραμμα και τη λειτουργία της κυανοκίτρινης ΠΑΕ.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα και τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της νέας διοίκησης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη «κρούσεις» σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε θέσεις που η ομάδα του Αναστασίου «πονά» και χρειάζεται ενίσχυση.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 241 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.