Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  10:28 μμ
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 19:26

Επίσκεψη της Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στο Μητροπολίτη Δαμασκηνό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είχα την τιμή και την χαρά να επισκεφτώ τον νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνό και να του ευχηθώ υγεία και καλή δύναμη στην επιτέλεση των νέων ποιμαντορικών του καθηκόντων. Η θερμή υποδοχή που επεφύλαξε ο Σεβασμιότατος και η αυθεντική του ευγένεια μετέτρεψαν, τα τυπικά χαρακτηριστικά της επίσκεψης σε δυνατότητα γνήσιας επικοινωνίας. Είχαμε μια πολύ εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση για το ρόλο της Ε.Ο.Ε.Δ και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο καθώς και για την συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

«Με την ταπεινότητα, την αγάπη και τα φιλάνθρωπα αισθήματα που τον χαρακτηρίζουν, είμαι απόλυτα βέβαιος πως ο νέος μας Ποιμενάρχης θα είναι ΑΞΙΟΣ συνεχιστής του έργου του προκατόχου του, Μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά, ο οποίος επί πολλά έτη διαποίμανε την Μητρόπολη μας» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 431 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.