Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  7:52 μμ
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 12:23

Ανοίγει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου – Ορκίζεται η νέα διευθύντρια της Μονάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη είδηση ότι από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 θα επαναλειτουργήσει η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου γνωστοποιεί ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης που επικοινώνησε με το διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Μιχάλης Σερασκέρης τον πληροφόρησε ότι προσέρχεται να ορκιστεί η νέα διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας η οποία αποδέχθηκε το διορισμό της.

Με συνολικά τέσσερις γιατρούς που στελεχώνουν τη ΜΕΘ θα υπάρχει η δυνατότητα για λειτουργία έξι κλινών.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Κώστα Καραγκούνη

Ο κ .Καραγκούνης επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρίνιου κο Μιχάλη Σερασκέρη ζητώντας ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου .Ο κ.Σερασκέρης ενημέρωσε τον κο Καραγκούνη ότι το πρωί της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2023 προσέρχεται να ορκιστεί η νέα Διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Μιχαηλίδου Ευαγγελία, η οποία μόλις αποδέχθηκε το διορισμό της, με βάση προκήρυξη της 8ης Αυγούστου 2022.

Συνεπώς από Δευτέρα 2  Ιανουαρίου που η δύναμη των ιατρών της ΜΕΘ θα είναι εκ νέου τέσσερις ιατροί, η ΜΕΘ μπορεί να επαναλειτουργήσει πλήρως με έξι κλίνες. Περαιτέρω ο κος Σερασκέρης ενημέρωσε τον κο Καραγκούνη ότι η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου διέκοψε προ διμήνου την λειτουργία της διότι από τους τέσσερις ιατρούς της δύναμής της αποχώρησαν δύο.

Μάλιστα ο κ.Σερασκέρης υπόμνησε το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό, αποσπάστηκε ένας ιατρός από την Παθολογική Κλινική ο οποίος κατείχε ειδικότητα επείγουσας Ιατρικής και εστάλη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για εκ νέου ενημέρωση, η οποία ολοκληρώθηκε εντός του Δεκεμβρίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.