Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 15:21

«Εις το όνομα του Άλκη» Παναιτωλικός και Άρης ενάντια στη βία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός και ο Άρης θα στείλουν ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα με «πρωταγωνιστή» το πανό με τον Τίτορμο που κρατά το άψυχο κορμί του Άλκη.

Στο Χαριλάου θα βρεθούν για τη σημερινή αναμέτρηση οπαδοί του Παναιτωλικού, με τον Άρη να ανταποδίδει τη φιλοξενία του πρώτου γύρου.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Άρη αλλά και η δομή «Εις το όνομα του Άλκη» που έχει αναλάβει πλήθος σημαντικών πρωτοβουλιών ενάντια της βίας, ετοιμάζουν σειρά δράσεων.

Μεταξύ άλλων έχει βραβεύσει τον Χρήστο Παπανίκο για το έργο του. Βράβευσε και τον Σέρχιο Αραούχο που αφιέρωσε γκολ στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.

Για την 1η Φεβρουαρίου δρομολογείται πορεία. Σε αυτή καλούνται να συμμετάσχουν πολίτες, φίλαθλοι και οπαδοί, αθλητές όλων των ομάδων και ακαδημιών. Μάλιστα, στο κάλεσμα τονίζεται ότι εάν το επιθυμούν, μπορούν να φορούν τις αγωνιστικές μπλούζες και τις φόρμες τους.

Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία θα λάβουν χώρα και πολλές άλλες δράσεις, με τη συμμετοχή και της Super League. Στο σημερινό αγώνα Άρη-Παναιτωλικού το πανό που φιλοτέχνησε ο Χρήστος Παπανίκος θα κάνει την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο.

Θα το συνοδεύουν δύο μέλη της δομής «Εις το όνομα του Άλκη», ένας οπαδός του Παναιτωλικού και ένας του Άρη. Με την έναρξη του αγώνα το πανό θα λάβει θέση μπροστά από την κερκίδα των οπαδών του Παναιτωλικού.

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 279 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.