Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 11:02

Κούσας: «Ο Κωστούλας έδωσε πολλά σε Παναιτωλικό και Αγρίνιο, μακάρι ο Καμίνσκι να βάλει χρήματα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis για το Άρης-Παναιτωλικός μίλησε ο παλαίμαχος των δύο ομάδων και επί σειρά ετών αρχηγός του Τίτορμου, Γιώργος Κούσας.

Για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναιτωλικό ανέφερε:

«Δε νομίζω πως οι νέοι ιδιοκτήτες θα είναι τόσο κοντά όπως ο Κωστούλας, γιατί ο Καμίνσκι δεν θα μένει εδώ αλλά θα αφήσει ανθρώπους εδώ. Μακάρι να βάλει χρήματα και να αφήσει κάτι στην ομάδα. Ο Κωστούλας είναι ένας άνθρωπος έξυπνος, ήρεμος. Διάβαζε τα πράγματα και μετά ερχόταν στα αποδυτήρια και μας μιλούσε. Ξέφευγε κάποιες φορές γιατί δεν του άρεσαν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχει δώσει πολλά στον Παναιτωλικό και γενικότερα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει φέρει καλούς ξένους παίκτες και έχει βγάλει καλούς Ελληνες παίκτες. Το Αγρίνιο είναι μικρή πόλη και δεν είναι εύκολο να έρθουν νέα παιδιά».

Για το Αρης-Παναιτωλικός:

«Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός παίζει πιο ανοιχτά τελευταία. Σημασία έχει να παίξει καλά ο Αρης. Εχω να έρθω δύο χρόνια στο Βικελίδης. Θυμάμαι πως το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός στον Αρη ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν το ματς με τον Ντεμπά που έβαλε δύο γκολ. Μου έχουν πει παίκτες στο παρελθόν πως όταν παίζουν στον Αρη ή τον ΠΑΟΚ έχουν μεγάλη πίεση».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.