Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:17 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 16:06

Αναστασίου: «Είμαστε ακόμα σε μεταβατικό στάδιο διοικητικά, περίεργη η μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Γιάννης Αναστασίου μίλησε ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Βαγγέλη Ιωάννου για τα θέματα που απασχολούν τον Παναιτωλικό.

Αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα φάνηκε ανταγωνιστική και προσπάθησε για το καλύτερο. Υστέρησε όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του στα τελειώματα. «Η ομάδα έδειξε διάθεση, είχε τρεξίματα, πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι», προσέθεσε.

Σε ότι αφορά την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναιτωλικό υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο και ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία, καθότι πρέπει να δοθεί το «ΟΚ» της ΕΕΑ.

«Έχουμε καταλήξει στο πού χρειαζόμαστε παίκτες. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και η αγορά είναι λίγο περίεργη μετά το Μουντιάλ. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από παίκτες και agents είναι αρκετά περιορισμένη. Τα δεδομένα στην αγορά είναι αρκετά ήσυχα ως ώρας, είμαστε σε αναμονή. Αν βρεθεί κάτι με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε εννοείται ότι θα προχωρήσουμε σε διορθωτικές κινήσεις», τόνισε αναφορικά με τις μεταγραφές.

Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. «Επιθετικά σε πολλά παιχνίδια εξαρτόμαστε από τον Καρέλη. Οι μεσοεπιθετικοί που έχουμε πρέπει να δώσουν παραπάνω πράγματα. Τα παιδιά διαθέτουν χαρακτηριστικά αλλά βγάζουν προβλήματα (σ.σ. τραυματισμών) και μας λείπει η σταθερότητα».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.