Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  5:38 μμ
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 09:58

Ευχαριστήριο του “Παναγία Ελεούσα” στους ανθρώπους του «Sweat Fitness Academy»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια & Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμότατα το γυμναστήριο «Sweat Fitness Academy», τους υπευθύνους Κωνσταντίνο Μάλαινο και Δημήτρη Σκορδόπουλο καθώς και όλους τους ασκούμενους που στήριξαν το φιλανθρωπικό workout του γυμναστηρίου στις 14-12-22, υπέρ του Φορέα.

Οι υπεύθυνοι επισκέφθηκαν τη Β΄ Μονάδα του Εργαστηρίου την Τρίτη 21/12/22 και μοίρασαν δώρα για τα Χριστούγεννα στους νέους μας, οι οποίοι χάρηκαν ιδιαίτερα.

Τους ευχαριστούμε και πάλι διότι στους δύσκολους καιρούς μας τέτοιες ενέργειες δείχνουν κοινωνική ευαισθησία, ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, βαθύ αίσθημα ανθρωπισμού και μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι-Αγρίνιου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 358 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.