Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 19:27

Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων σε επιχειρήσεις του Αγρινίου – Τί άτομα ζητούνται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Διάφορες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε καταστήματα, γραφεία και επιχειρήσεις είναι ανοιχτές αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο. Δείτε που θα επικοινωνήσετε και που θα στείλετε βιογραφικό:


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ νέοι και νέες για έξι θέσεις εργασίας στο βενζινάδικο Shell Κακούρης στο Αγρίνιο. Ζητούνται υπάλληλοι αντλίας, υπάλληλοι πλυντηρίου και υπάλληλοι αίθουσας / ταμείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2641051257 και 6945934163.


Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ γάλακτος La Farm AE, η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ζητά να προσλάβει οδηγό με δίπλωμα κατηγορίας Γ, ιδανικά και Ε, για την συλλογή γάλακτος στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Για την αποστολή βιογραφικών, είτε επικοινωνείτε με τα γραφεία στο τηλέφωνο 2431084480 ή 90, είτε στέλνετε απευθείας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Εταιρεία «ΔΥΝΑΜΗ» στο Αγρίνιο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΥΝΑΜΗ», που εδρεύει στο Αγρίνιο στα πλαίσια της επένδυσής της, αναζητεί προσωπικό, άνδρες έως 35 ετών, για εργασία:

  1. Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας
  2. Αποθηκάριο. Επιθυμητή η σχετική εμπειρία.
  3. Πωλητή με εμπειρία.
  4. Υπάλληλο γραφείου με γνώσεις λογιστικής.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. τηλ.: 2641031840 – 2641048900, Διεύθυνση: 4 χλμ. Αγρινίου – Καλυβίων.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, WordPress και WooCommerce,
  • Επιπλέον γνώσεις σε PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ τυλιχτής – ψήστης για μόνιμη εργασία σε κατάστημα στο Αγρίνιο. Τηλ. 6909602200 και 2641027137. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτης Social Media Administrator από εταιρεία στο Αγρίνιο.

Προδιαγραφές θέσης:

  • Σχεδιασμός και εφαρμογή social media strategy
  • Δημιουργία περιεχομένου, προγραμματισμός εργασιών και εκτέλεση πλάνου για ανάρτηση στα social media με έμφαση σε Facebook / Instagram
  • Εμπειρία και γνώση στην επεξεργασία και διαμόρφωση φωτογραφιών και video, μέσω ειδικά σχεδιασμένων φίλτρων και ειδικών εργαλείων επεξεργασίας
  • Δημιουργία διαφημιστικών campaign
  • Συνεχής παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών και τάσεων στα social media και εφαρμογή τους
  • Προγραμματισμό – δημιουργία email campaign

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε αντίστοιχη θέση
  • Εμπειρία στη χρήση όλων των social media σε επαγγελματικό επίπεδο
  • Άριστη γνώση web applications
  • Δημιουργική αντίληψη και αισθητική για τη σύνταξη κειμένων και την επιλογή και επεξεργασία φωτογραφίας και video
  • Γνώση Αγγλικών
  • Γνώση γραφιστικής(προαιρετικά)

Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση, για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.

Αποστολή Βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η FAMILY Bakery Thomopoulos, που εδρεύει στο 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αντιρρίου, αναζητάει τρία άτομα για πλήρη εργασία:

  1. Εξωτερικό πωλητή για το τμήμα κουλουροποιΐας. Προϋπηρεσία στις πωλήσεις, δίπλωμα αυτοκινήτου και δυνατότητα διανυκτέρευσης.
  2. Βοηθό παραγωγής αρτοποιΐας.
  3. Οδηγό – Βοηθό συσκευασίας.

Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός – συντηρητής μηχανημάτων έργου (κλαρκ – εκσκαφείς – υδραυλικά) με εμπειρία για μόνιμη απασχόληση στην εταιρεία «Ανακύκλωση Αγρινίου». Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Τηλ. 6936 600198.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος ηλεκτροσυγκολλητής argon για σοβαρή και μόνιμη εργασία. Τηλ. 26410 91411, ώρες 9:00 έως 5:00.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ έμπειρος σιδεράς για σοβαρή και μόνιμη εργασία. Τηλ. 26410 91411, ώρες 9:00 έως 5:00


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Α) Ψήστης, Β) τυλιχτής – τυλίχτρια, για ψητοπωλείο στο Αγρίνιο. Απαραίτητη προϋπηρεσία, συνέπεια και επαγγελματισμός. Τηλ. 6979 745833. Βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο.

  • Πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο.
  • Πλήρης Ασφάλιση και αποδοχές.
  • Προϋποθέσεις επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης.
  • Σχετικές σπουδές, επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες.
  • Εμπειρία επαγγελματική, επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη.

Αποστείλετε σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για γραφείο Πολιτικού Μηχανικού στο Αγρίνιο. Παρέχεται πλήρης απασχόληση, πλήρης ασφάλιση και αποδοχές, με προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Σχετικές σπουδές είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Η επαγγελματική εμπειρία είναι επίσης επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται ν’ αποστείλουν σύντομο βιογραφικό στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  3. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  4. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  5. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  6. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  7. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  8. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  9. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.
  10. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  11. Περίπτερο-Σοφία Σταμούλη: Γ. Ρίτσου & Βλαχερνών (γήπεδο)
  12. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.
  13. Μίνι Μάρκετ-Φουρλή Δέσποινα: Μακρή 42.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 639 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία