Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 20:43

Εξαντλητικό αυτό το ματς Αγρίνιο-Μεσολόγγι, δεν αντέχεται!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε και πάλι στην περίφημη διελκυστίνδα που κρατάει τόσα χρόνια, το περίφημο Αγρίνιο-Μεσολόγγι με τις δημόσιες υπηρεσίες ανάμεσα.

Το καινούριο κεφάλαιο λέει ότι οι φωστήρες από την Πυροσβεστική, θέλοντας να κάνουν οικονομία(κανείς δεν τους ψέγει γι’ αυτό) αποφάσισαν να συμπτύξουν σε μία τα τέσσερα γραφεία πυρασφάλειας που υπήρχαν σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία και Ναύπακτο και να τις πάνε(πού αλλού;) στο Μεσολόγγι.

Τι πιο σύνηθες, που λέει κι ο Ευαγγελάτος! Δεν θα μπορούσαμε να αναμένουμε κάτι άλλο και απορούμε πως δεν βγήκαν οι… εμποροβιομήχανοι του Μεσολογγίου να πουν “ήταν δίκαιο, έγινε πράξη”!

Χρειάστηκε να κάνει ειδική παρέμβαση ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και να εξηγήσει ότι το 90% των υποθέσεων σπιτιών και επιχειρήσεων σε 6000 φακέλους(!) αφορά στο Αγρίνιο! Και να παρακαλέσει, αν είναι δυνατόν κι αν υπάρχει η στοιχειώδης λογική, να μείνει το γραφείο στο Αγρίνιο ή( ας πάει στα κομμάτια) να φτιάξουμε ένα να έχει και το Μεσολόγγι, να είναι χωρισμένος ο νομός γεωγραφικά, όπως έπρεπε να είναι και διοικητικά δηλαδή.

Με λίγα λόγια, δε αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Είναι εξαντλητικό αυτό το γαϊτανάκι όπου η λογική και η χρηστή διοίκηση σε δύσκολους καιρούς λέει να μην σπαταλιούνται οι πόροι αλλά οι υπηρεσίες πρέπει να σκεφτούν μήπως καταργούν την πρωτεύουσα και τον ρόλο της!

Κι έρχονται κι ακόμα χειρότερα. Όσο και να το καθυστερήσουμε λόγω εκλογών, αργά ή γρήγορα κάποιος θα πρέπει να πάρει την απόφαση για το τι θα γίνει με τα νοσοκομεία στην Αιτωλοακαρνανία. Ήδη κάτι ακούστηκε για “συγχωνεύσεις”, “ενοποιήσεις” κλπ.

Καταλαβαίνει κανείς τι έχει να γίνει αν βγει κάποιος και πει “ένα πλήρες νοσοκομείο στον νομό κι ένα μεγάλο κέντρο υγείας”…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.