Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:05 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 18:09

Σάρωσε σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με 32 μετάλλια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο σύλλογος με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με συμμετοχή 1400 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν και ο μοναδικός σύλλογος από το Νομό ΑΙΤ/ΝΙΑΣ που συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 37 συμμετοχές κατακτώντας 32 μετάλλια.
 
Για την ακρίβεια κατέκτησε: 
 
11 ΧΡΎΣΑ ΜΕΤΆΛΛΙΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 
 7 ΑΣΗΜΈΝΙΑ ΜΕΤΆΛΛΙΑ Α ' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 
14 ΧΆΛΚΙΝΑ ΜΕΤΆΛΛΙΑ Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 
Συνολικά 10 αθλητές του πήραν την πρόκριση για την εθνική ομάδα και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Τουρκία. 
 
Οι αθλητές κατέκτησαν 12 μετάλλια στις κατηγορίες των rings και 20 στις κατηγορίες των ταταμι. 
 
Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να κλείσουν μια πολύ πετυχημένη χρονιά σε διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου αφού ο σύλλογος την χρονιά που φεύγει κατάφερε να πάρει πάνω από 5  παγκόσμιες διακρίσεις . 
 
Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο για την σπουδαία δουλειά που κάνει και φέρνει στον σύλλογο και το Αγρίνιο αυτές τις μεγάλες διακρίσεις. Να ευχαριστήσουμε και τους συνεργάτες του προπονητή μας Μιλτο και Νίκο Πάνου για την βοήθεια τους στους αγώνες.
Διαβάστηκε 2274 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 23:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.