Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 14:54

Η ωραιότερη συναυλία Αγάπης έγινε στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρωταγωνιστές τα παιδιά του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη»

Η ωραιότερη συναυλία Αγάπης πραγματοποιήθηκε στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για τα φετινά Χριστούγεννα.  Η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου, η Παπαχαραλάμπειος Δημοτική Φιλαρμονική και η Χορωδία του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη» Ναυπακτίας και Δωρίδας συνέπραξαν μουσικά επί σκηνής χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης. 

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο ΑμεΑ «Αλκυόνη» και σε όλα τα ΑμεΑ, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης το κοινό είχε την ευκαιρία να ενισχύσει τον Σύλλογο αγοράζοντας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar δημιουργίες των Εργαστηρίων του.

Τη μουσική διεύθυνση είχαν η κ.Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού και ο κ.Δημήτρης Αμπατζής, στο πιάνο συνόδευσαν η κ.Ζιζή Κορκοντζέλου και η κ.Σοφία Πόθου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γιώργος Σιμάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου και κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης και η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ.Έφη Γρίνου..  Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα ο Αντιδήμαρχος κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου και εκ μέρους των διοργανωτών η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αλκυόνη» κ.Βασιλική Παναγοπούλου και η Πρόεδρος της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου κ.Άννα Παπαγεωργίου

Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.