Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 10:04

Ο Σύνδεσμος Ε.Ν.Α. διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονο Marketing: 8 Προτάσεις για να το κάνετε να δουλέψει στην επιχείρηση σας" (Τετ 14/12/2022 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έπειτα από 2 χρόνια με συνθήκες όπου έκαναν απαγορευτική την δραστηριότητα του συνδέσμου αποχαιρετούμε το 2022 δημιουργικά με ένα νέο Σεμινάριο Σύγχρονου Marketing την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 19:30 στον χώρο του Κτηρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) επι της οδού Αναστασιάδη . 

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Σύμβουλος Marketing Βασίλης Παππάς ο οποίος θα μας αναπτύξει 8 προτάσεις για να κάνουμε το Marketing της επιχείρησης μας να δουλέψει. 

Το σεμινάριο είναι δωρεάν με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου ΕΝΑ και απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας με σκοπό οι επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις τακτικές που ακολουθούν για την ανάπτυξή τους.

Για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις οι οποίες θα αποσταλλούν ηλεκτρονικά.

Διαβάστηκε 508 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 12:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.