Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:45 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 14:52

Αλλάζει χέρια ο Παναιτωλικός – Ο Φώτης Κωστούλας συμφώνησε με οικογένεια από την Αμερική

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Λευκό καπνό” έχουμε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο θέμα της αλλαγής σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναιτωλικού!

Φαίνεται ότι αυτή την φορά ο Φώτης Κωστούλας κατέληξε σε συμφωνία με ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό για να μεταβιβάσει τον Παναιτωλικό.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση και σύντομα θα μάθουν λεπτομέρειες τα στελέχη και το Δ.Σ. της ομάδας. Δεν είναι σαφές ακόμη το πώς θα γίνει η αλλαγή και αν θα εξακολουθεί να υπάρχει συμμετοχή του σημερινού σχήματος στην ομάδα προκειμένου αυτή να τρέξει στις υποχρεώσεις της.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ευρωπαϊκή και αμερικανική προέλευση των νέων ιδιοκτητών, πάντως. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι πρόκειται για την οικογένεια Καμίνσκι με καταγωγή από την Πολωνία. Μάλιστα οι επενδυτές αναμένονται το απόγευμα στο Αγρίνιο για τις τελικές υπογραφές της μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας.

Αν και είναι νωρίς ακόμη για να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες(πχ. γήπεδο, Emileon κλπ) πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη που θα ανανεώσει την ομάδα, θα αυξήσει το πρεστίζ της και θα δώσει και την λύση που αναζητούσε ο Φώτης Κωστούλας εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 231 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα