Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 11:38

Δράση πρώτης (1ης) ημέρας εκδήλωσης "Ημέρες Καριέρας Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ημέρες Καριέρας» - Προσανατολίσου ΕΑΠ … στην πράξη!

Την 1η μέρα των "Ημερών Καριέρας" του Γραφείου Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε εξειδικευμένο session για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τις προοπτικές στην αγορά εργασίας και την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας. 

Ενδιαφέρουσες ήταν οι εισηγήσεις της κ. Βασ. Βλαχοπαναγιώτου, HR Director Meidanis Group  με τίτλο «Ξεμαθαίνοντας και ξαναμαθαίνοντας: Ένας απαράβατος κανόνας επιβίωσης», του κ. Γεώργιου Παναγόπουλου, Σύμβουλου Μεταφοράς Τεχνολογίας του Δικτύου Praxis, με τίτλο «Ξεκινώντας μια επιχειρηματική προσπάθεια», του κ. Πασχάλη Σταμπούλη, HR Senior Specialist ΟΤΕ  με τίτλο «Μετά το Πανεπιστήμιο, τι;» και του κ.  Χάρη Σκορδή, Talent Partner της DIALECTIKA με τίτλο  «Personal Branding», τις οποίες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φοιτητών και αποφοίτων του ΕΑΠ και μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

1ΗΚ 2

 

Διαβάστηκε 187 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.