Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 11:40

Παναιτωλικός-Άντερλεχτ: Ένα σπουδαίο φιλικό για τον «Τίτορμο» με κοινό παρονομαστή Αναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα μεγάλο φιλικό δίνει το μεσημέρι της Τρίτης ο Παναιτωλικός, αντιμετωπίζοντας την Άντερλεχτ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι Βέλγοι βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της χειμερινής μίνι προετοιμασίας τους ελέω της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ. Αντιμετώπισαν τον ΟΦΗ και σήμερα θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό.

Για τα «καναρίνια» αποτελεί μία ιστορική στιγμή, εφάμιλλη του φιλικού με τη Φιορεντίνα, προ ετών. Η ομάδα του Βελγίου έχει στο παλμαρέ της 34 πρωταθλήματα, δεκάδες κύπελλα και τρία ευρωπαϊκά. Δεν είναι όποια κι όποια.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, έχει αγωνιστεί 23 φορές με τα χρώματά της, έχοντας σκοράρει 9 γκολ.

Στην αποστολή της Άντερλεχτ συμμετέχουν οι Αμπντουλραζακ, Ελ Χατζ, Αμούζου, Ανγκούλο, Άρνσταντ, Ασιμέρου, Μπουτέρα, Κούζμανς, Ντελκρουά, Ντιαβαρά, Ντουρανβίλ, Φάμπιο Σίλβα, Κάνα, Λεόνι, Μουρίγιο, Λίσενς, Ραμάν, Ραφαέλοφ, Σαντικί, Στρόκενς, Τρέμπελ, Βαν Κρομπρουγκ, Βανουέτ, Βερμπρούγκεν και Βερσαρέν.

Εκτός αποστολής είναι οι διεθνής Γιαν Βερτόνγκεν, Ζένο Ντεμπάστ και Μούσα Εντιαγιέ και οι «κομμένοι» Εσπόζιτο και Χόεντ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports HD 1 σε περιγραφή του Άλκη Τσαβδαρά.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα