Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:52 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 11:26

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε θεατρική σκηνή από τον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων και με γνώμονα ότι αφορούν κυρίως τα παιδιά, προτίθεται να διοργανώσει μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε θεατρική σκηνή.

Για τον λόγο αυτό παρακαλεί όσους διαμένουν στην Αθήνα (και όχι μόνο) και επιθυμούν να συμμετέχουν.

Η Θεατρική παράσταση που θα επιλεγεί θα ανακοινωθεί εφόσον υπάρξει ο πλήρης αριθμός των συμμετεχόντων, διότι υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί.

Συνοδοί των μικρών παιδιών (είτε γονείς, είτε συγγενείς) θα πρέπει να ενημερώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα, διότι οι συγκεκριμένες παραστάσεις είναι περιορισμένες και δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερες ημερομηνίες.

Η πρόθεση του Συλλόγου είναι να ελαχιστοποιήσει την τιμή του εισιτηρίου τόσο των συνοδών όσο και των παιδιών (ήδη ο σύλλογος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση) και να παρέχει κάποια συμβολικά δώρα μετά το τέλος της παράστασης.

Επομένως πέραν των στίχων ημερομηνιών που απαιτούνται για το κλείσιμο της παράστασης, ο σύλλογος πρέπει να γνωρίζει και τον ακριβή αριθμό για να προβεί στην αγορά των συμβολικών δώρων.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα:
Αγαθή 6944315324
Λευτέρης 6934602585

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 237 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.