Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:16

Μόνο… σασμός δεν έγινε στο Αγρίνιο: Το γλέντησαν οι Κρητικοί (φωτο, βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Μύρισε» Κρήτη το Αγρίνιο! Το γλέντι που διοργάνωσε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου χαρακτηρίστηκε από μεγάλο κέφι, με πλήθος κόσμου, μικρών και μεγάλων, να χορεύουν και να διασκεδάζουν με τα ιδιαίτερα κρητικά ακούσματα.

Ο Μιχάλης Κουνάλης με τη μουσική συντροφιά του ανέλαβαν να «χαρίσουν» τις νότες και τους στίχους. Τα χορευτικά σχήματα και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι «έβαλαν» το χορό. Το καλό φαγητό και τα απαραίτητα συνοδευτικά για να… πάνε κάτω οι μπουκιές και τα «φαρμάκια», ξορκίζοντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, αυτονόητα.

Σε γνωστό κοσμικό κέντρο του Αγρινίου έδωσαν το «παρών» περίπου 600 άτομα, με το τέλος να δίνεται περίπου στις… 7 τα ξημερώματα, δείγμα του πόσο καλά πέρασαν όσοι παρευρέθηκαν.

Το χειροκρότημα και τα εύσημα κέρδισαν φυσικά όχι μόνο οι μεγάλοι χορευτές αλλά και οι νεαρότεροι σε ηλικία, που επέδειξαν εξαιρετικές ικανότητες και ζήλο.

«Τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν αυτό που ζήσαμε… Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!», σημειώνει ο Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας στα κοινωνικά δίκτυα και κρίνοντας κανείς από τις φωτογραφίες μάλλον περιγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο την πραγματικότητα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.