Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:12 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 15:47

Σάρωσαν οι μικροί αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Με 18 μετάλλια στο διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σάρωσαν οι μικροί αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Με 18 μετάλλια στο διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo 

7 χρυσά - 5 ασημένια - 6 χάλκινα 

Σπουδαίες εμφανίσεις για τους μικρούς αθλητές στο διεθνές πρωτάθλημα που έγινε στην Σόφια στην Βουλγαρία κατακτώντας 18 μετάλλια. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 1000 αθλητές από αρκετές χώρες αλλά οι αθλητέςτου συλλόγου με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Οι αθλητές του συλλόγου σάρωσαν ακόμα μία φορά σε διοργάνωση του εξωτερικού ανεβάζοντας τον σύλλογο στην 2η θέση της γενικής κατάταξης δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει!!!! Θα μπορούσανε να έχουμε και άλλα χρυσά αν η διαιτησία ήταν καλύτερη σε κάποιουςτελικούς.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις σπουδαίες εμφανίσεις αλλά και στους γονείς για την στήριξη τους.

Επιστρέφουμε στο Αγρίνιο με το κύπελλο!!!

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ επιστρέφει από άλλη μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση με τον σύλλογο να ανεβάζει το Αγρίνιο στις κορυφαίες 3 θέσεις.

Την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing με 20 αθλητές διεκδικώντας μία θέση στην εθνική ομάδα για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Διαβάστηκε 501 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.