Κυριακή, 5η Φεβρουαρίου 2023  11:31 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 20:09

Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας για ανάπλαση της πλατείας του Δρυμού: “Μέριμνά μας, η μεταμόρφωση όλων των χωριών μας”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με δελτίο τύπου από τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη έγινε γνωστή η είδηση για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του Δρυμού. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής¨ 

“Οι εργασίες για την ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας του Δρυμού Ακτίου Βόνιτσας, μέσω του προγράμματος: “Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (ΕΣΠΑ) ΜΕΤΡΟ 19.2 LEADER/CLLD δημόσια έργα “Τριχωνίδα” συνεχίζονται, παρά την εξάμηνη χρηματοδοτική  καθυστέρηση που υπήρξε.

Ο Δρυμός αποτελεί ένα όμορφο χωριό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και είναι σταυροδρόμι και πέρασμα για τους επισκέπτες, που θέλουν να κατευθυνθούν προς την πόλη της Βόνιτσας, είτε της Λευκάδας και τα παράλια του Δήμου μας.

Μέριμνά μας, η μεταμόρφωση όλων των χωριών μας μικρών και μεγάλων, καθώς και η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών μας. Καθημερινά αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση νέων έργων, τα οποία θα εντάξουν τον Δήμο μας σε έναν από τους κορυφαίους δήμους της περιφέρειας  και θα τον κάνουν πόλο τουριστικής και αναπτυξιακής έλξης. Έπονται κι άλλα σπουδαιότερα Έργα ,άλλωστε αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η υλοποίηση των στόχων μας και του προγραμματικού μας πλάνου”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 111 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News