Κυριακή, 5η Φεβρουαρίου 2023  11:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 14:24

Ευρείας κλίμακας εργασίες αναβάθμισης των γηπέδων Αιτωλικού-Νεοχωρίου-Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντατικές είναι οι εργασίες που πραγματοποιούν τα συνεργεία του Δήμου Ι.Π.  Μεσολογγίου σε αθλητικούς χώρους  της περιοχής, μετά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην αγορά, αναφορικά με την προμήθεια υλικών,  ώστε πολύ σύντομα στα γήπεδα Αιτωλικού, Νεοχωρίου και Μεσολογγίου να αναβαθμιστεί η εικόνα τους  και οι  υπηρεσίες  που παρέχονται στους χρήστες.

Σήμερα, 26 Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος με συνεργάτες του επιθεώρησε τα έργα που γίνονται  στο γήπεδο Νεοχωρίου.

Ειδικότερα, εκτελούνται  εργασίες επίστρωσης  γηπέδου ποδοσφαίρου με πλαστικό χλοοτάπητα νέας τεχνολογίας καθώς και αντικατάσταση των εστιών του ποδοσφαίρου, με νέες εστίες.

Επιπροσθέτως  να επισημάνουμε ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες στο γήπεδο Αιτωλικού και θα ακολουθήσει το Στάδιο Μεσολογγίου, όπου η συγκεκριμένη παρέμβαση περιλαμβάνει:

Eπίστρωση με ελαστικό συνθετικό τάπητα αγωνιστικού χώρου, περίπου 5.100 μ2. Κατασκευή νέων εγκαταστάσεων αγωνισμάτων στίβου (για ακοντισμό, σφαιροβολία, δισκοβολία, σφυροβολία, άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος, άλμα τριπλούν,  άλμα επί κοντώ).

Αντικατάσταση των εστιών του ποδοσφαίρου, με νέες αποσπώμενες εστίες για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος του ακοντισμού. Τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα υβριδικής τεχνολογίας. Εργασίες του αρδευτικού δικτύου του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος υπογραμμίζει ότι με επιμονή  και μεγάλη  προσπάθεια οι αθλητικοί χώροι αποκαθίστανται μέρα με την ημέρα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημοτικής αρχής να είναι όλοι  σύγχρονοι και να παρέχουν ασφάλεια σε αθλούμενους, αθλητικά σωματεία  αλλά και πολίτες. «Συνεχίζουμε την εντατική δουλειά για ένα δήμο σύγχρονο και όμορφο» κατέληξε.

Διαβάστηκε 95 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News