Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:42 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 19:04

Δράσεις προβολής της Ορεινής Τριχωνίδας σε έκθεση τοπικών προϊόντων στην Αθήνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Μετρό Συντάγματος από 28-30 Νοεμβρίου σε Έκθεση Τοπικών Προϊόντων θα παρουσιαστεί με περίπτερο ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” με προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή της αλλά και με την διοργάνωση δύο παράλληλων εκδηλώσεων στην καρδιά της Αθήνας.

Η πρώτη θα αγορά βραβεύσεις αθλητών με καταγωγή από το Θέρμο με Ολυμπιακές και Ευρωπαϊκές διακρίσεις και η δεύτερη Γευσιγνωσία προϊόντων με τον καταξιωμένο σεφ Ιωάννη Μπαλωμενο.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου εκπρόσωποι του Συλλόγου θα έχουν συναντήσεις με δύο πρέσβεις για να προωθήσουν την περιοχή και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα τετραήμερο γεμάτο δράσεις και κινήσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη και προβολή του τόπου. “Η Ορεινή Τριχωνίδα είναι μια προικισμένη περιοχή που μέσα από τα κατάλληλα βήματα μπορεί να οδηγηθεί σε μεγαλύτερα επίπεδα ανάπτυξης”, αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.