Σάββατο, 9η Δεκεμβρίου 2023  9:50 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 13:30

2ο ΕΠΑΛ: Καλλιτεχνική παρέμβαση σε παιδιατρικούς χώρους του Νοσοκομείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τμήμα Γ’ Bρεφονηπιοκόμων του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου με υπεύθυνη καθηγήτρια την Ευρυδίκη Ξένου, εισηγήθηκε να παρέμβουν καλλιτεχνικά και να εξωραΐσουν ένα μικρό τμήμα παιδιατρικών χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. Στόχος η δημιουργία περιβάλλοντος αισιοδοξίας και καλαισθησίας για τα νοσηλευόμενα παιδιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου, ο Διοικητής του ΓΝΑ κ. M. Σερασκέρης και το Διοικητικό Συμβούλιο αποδέχθηκαν άμεσα την παρέμβαση. H κυρία Ξένου με τους μαθητές της, αφού δημιούργησαν αιωρούμενες κατασκευές στο Εργαστήριο Βρεφονηπιοκόμων του σχολείου, τις τοποθέτησαν στους προαναφερόμενους χώρους.

Η διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συγχαίρει ιδιαίτερα τους μαθητές και την κυρία Ξένου για την πρωτοβουλία η οποία ξάφνιασε ευχάριστα τα νοσηλευόμενα παιδιά, τους συνοδούς , τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση, ενώ όπως αναφέρει ευελπιστεί σε νέες δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενθουσίασε και εξέπληξε ευχάριστα η απόλυτη αποδοχή των μαθητών και των καθηγητριών από το Διοικητή και τους ιθύνοντες του ΓΝΑ και ευχαριστεί ιδιαίτερα τις κυρίες Δανάη Φραγκούλη και Αριστέα Τσορώνη των οποίων το ενδιαφέρον ήταν καθοριστικό για την υλοποίηση της δράσης.

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 386 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.