Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:29 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 23:42

NEΟ lyric video για τους TERRIBLE SICKNESS ("Slaves to Decay" μέσα από το άλμπουμ "Flesh for the Insatiable")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Terrible Sickness – Πληροφορίες για τη μπάντα


Οι Terrible Sickness ιδρύθηκαν το Φθινόπωρο του 2010 στο Αννόβερο της Γερμανίας από τον Peter και τον Kevin. Δεδομένου ότι και οι δύο ήταν φανατικοί του Death-Grind συμπλήρωσαν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και το πρώτο Demo "Abattoir of Pleasure" μπόρεσε να ηχογραφηθεί τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, το οποίο δημιουργήθηκε εντελώς από αυτούς.


Τον Ιανουάριο του 2011, ο Karsten μπήκε ως δεύτερος κιθαρίστας και αμέσως μετά ο Hendrik μπήκε στο συγκρότημα στο μπάσο. Με αυτό το line up το κουαρτέτο άρχισε να ηχογραφεί το πρώτο τους πλήρες άλμπουμ τον Οκτώβριο του 2011..


Λόγω προσωπικών συνθηκών, ο Kevin αναγκάστηκε να ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του, τις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2011. Ο Jan έγινε ο νέος κιθαρίστας και ο Florian ο νέος τραγουδιστής, αφού μπήκε στο γκρουπ. Τα φωνητικά σε ύφος Death-Thrash που χαρακτήριζαν τον Florian σε προηγούμενα συγκροτήματα, όπως οι Project 666 και οι Kryonix, ήταν η τέλεια προσθήκη στο υπάρχον υλικό τραγουδιών.


Οι ηχογραφήσεις που είχαν ήδη ξεκινήσει, ολοκληρώθηκαν από τους Florian και Jan, ώστε τον Απρίλιο του 2013 να κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ «First Rape Still Sexy». Μετά την κυκλοφορία και κάποιες επόμενες συναυλίες, ξεκίνησε η σύνθεση τραγουδιών για τον δεύτερο δίσκο, έχοντας διαμορφωθεί διαφορετικά μετά από την αποχώρηση του Kevins και με αποτέλεσμα μια ελαφρώς αυξημένη πινελιά του Thrash ήχου. Το αποτέλεσμα του ιδρώτα και του αίματος ηχογραφήθηκε στη συνέχεια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2015 με τον τίτλο "Feasting on your Perdition" και περιείχε 11 τραγούδια με χρόνο αναπαραγωγής περίπου 39 λεπτά.


Αμέσως μετά τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ, ο Hendrik έπρεπε να εγκαταλείψει το συγκρότημα λόγω οξέων προβλημάτων υγείας. Ακόμα κι αν η απόσυρσή του σε αυτό το πλαίσιο ήταν πολύ καταθλιπτική, οι Terrible Sickness μπόρεσαν σύντομα να βρουν έναν νέο μπασίστα, στρατολογώντας τον Eike από τους Putrefaction.

Τον Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το “Feasting on your Perdition”. Το άλμπουμ έλαβε μερικά αξιοσημείωτα θετικά σχόλια στον σχετικό Τύπο (Legacy 13/15, powermetal.de 9/10, Rock Hard 8/10, …) και οι Terrible Sickness, με το νέο δίσκο στην πλάτη τους, μπόρεσαν στη συνέχεια να παίξουν εκπληκτικές συναυλίες στο Protzen Open Air και στο φεστιβάλ Rock unter den Eichen μεταξύ άλλων, όπου αποδείχθηκε η ικανότητα των νέων τραγουδιών να ξεσηκώνουν άγρια το πλήθος.

Κατά τη διάρκεια του 2018, οι δρόμοι των Terrible Sickness και του Jan χώρισαν, αφού ο τελευταίος ήθελε να κινήσει τη μουσική του καριέρα σε μια νέα κατεύθυνση. Αλλά με την απόκτηση του Jens, ένα άλλο μέλος των Putrefaction αφιερωμένο στην ακραία μουσική αντικατέστησε γρήγορα την άδεια θέση. Με αυτό το line up, με όλη την ενέργεια αυτών των 5 μανιακών, οι Terrible Sickness εστίασαν στη σύνθεση και την ηχογράφηση νέων τραγουδιών το 2022. Ως πρόγευση του επόμενου άλμπουμ, το vinyl single "Dethroned Immortality" κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022. Αυτό το single περιλαμβάνει μαζί με το νέο κομμάτι και μια επανηχογράφηση του «I Spit in Your Grave», ένα κλασικό κομμάτι από τα παλιά.

Μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου 2022, το Terrible Sickness ηχογράφησαν τελικά το νέο υλικό πλήρως. Για άλλη μια φορά, έκλεισαν το στούντιο Audiobeast στο Άσεντορφ υπό τη διεύθυνση του Emil Richters, ο οποίος επέβλεψε και τις ηχογραφήσεις, τη μίξη και το mastering του δίσκου "Feasting". 10 δικά τους τραγούδια και μια διασκευή των σπουδαίων Defleshed ("Feeding Fatal Fairies") έχουν ηχογραφηθεί με τον τίτλο "Flesh for the Insatiable". Οι Terrible Sickness υποστηρίχθηκαν επίσης από κανέναν άλλον, εκτός από τον Martin Matzak (πρώην Torchure), ο οποίος συμμετείχε ως προσκεκλημένος τραγουδιστής σε πολλά τραγούδια. Το μπροστινό και πίσω μέρος του άλμπουμ σχεδιάστηκε από τον Daniel Bartell, όπως συνέβη και με το "Feasting".

Η επερχόμενη κυκλοφορία του "Flesh for the Insatiable" θα είναι σε CD και ψηφιακά μέσω Black Sunset/MDD στις 18 Νοεμβρίου 2022. Μια κυκλοφορία βινυλίου βρίσκεται ακόμα στα στάδια σχεδιασμού.

Το συγκρότημα με την τρέχουσα σύνθεση βλέπει τον εαυτό του ριζωμένο στο στυλ Death Metal της δεκαετίας του '90.
Θα βρει κανείς riff εμπνευσμένα από τους Suffocation, τους Death και τους Malevolent Creation στον ήχο και συχνά τα τραγούδια εμπλουτίζονται από πιασάρικα thrash μέρη.

Δίπλα στους Death/Trorror/Gore-στίχους εισήχθησαν κοινωνικοί, όπως και στίχοι που κριτικάρουν τη θρησκεία.

Line up 2022

Florian – Φωνητικά
Jens – Κιθάρες
Eike – Μπάσο
Peter – Ντραμς
Karsten – Κιθάρες

Bandcamp: https://terriblesicknessofficial.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/TerribleSickness.Official

Instagram: https://www.instagram.com/terriblesickness

YouTube: https://www.youtube.com/user/terriblesicknessger

 

Διαβάστηκε 266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.