Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:14 μμ
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 13:36

Ο Αγρινιώτης Κώστας Σταμούλης στο βάθρο των νικητών του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου – Τερμάτισε τρίτος (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Κώστας Σταμούλης μπήκε τρίτος στο Καλλιμάρμαρο και αποθεώθηκε από τους θεατές του 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (42.195 μέτρων). Ήταν η πρώτη φορά που συμμετέχει σε μαραθώνιο και επέλεξε τον πιο δύσκολο, αλλά κατάφερε να είναι στο βάθρο των νικητών!

Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου Κώστας Σταμούλης κατά την διάρκεια του αγώνα βρέθηκε στη δεύτερη θέση, αλλά ο ο Χαράλαμπος Πιτσώλης του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός που τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο καταγράφοντας χρόνο 2 ώρες, 23 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, πήρε τη νίκη με… ανατροπή.

Αξίζει να τονίζουμε πως ο αδελφός του Κώστα, Νίκος, επίσης του ΓΑΣ Αγρινίου, τερμάτισε στην 2η θέση στον αγώνα των 5 χλμ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 39ο Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο πίνακας των αποτελεσμάτων του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας όπου φαίνονται αναλυτικά οι χρόνοι των 10 πρώτων αθητών, αλλά και του Αγρινιώτη Κώστα Σταμούλη που κέρδισε την 3η θέση 

Ο πίνακας του αγώνα των 5χλμ στον οποίο ο Αγρινιώτης Νίκος Σταμούλης κέρδισε τη 2η θέση 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Παρακολουθήστε τα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό του Αγρινιώτη αθλητή Κώστα Σταμούλη

Διαβάστηκε 277 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 13:41
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News