Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  4:28 πμ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 18:31

Έκθεση μετεωριτών στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία πρωτότυπη έκθεση φιλοξενεί το 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου. Πρόκειται για έκθεση 95 μετεωριτών, που έπεσαν σε 65 διαφορετικά μέρη του κόσμου, και βρίσκονται στον βοηθητικό χώρο του Εργαστηρίου Φυσικών επιστημών.

Η δράση αυτή λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του προγράμματος διασχολικής συνεργασίας Αστρονομίας 2022-2023 και με τη βοήθεια της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας.

«Από αύριο Παρασκευή η μικρή μας έκθεση 95 μετεωριτών, που έπεσαν σε 65 διαφορετικά μέρη του κόσμου, θα φιλοξενείται στον βοηθητικό χώρο του Εργαστηρίου Φυσικών επιστημών του σχολείου μας [3ο ΓΕΛ Αγρινίου], στο πλαίσιο του προγράμματος διασχολικής συνεργασίας Αστρονομίας 2022-2023.

Μπορούμε να παρουσιάσουμε την συλλογή σε μικρές ομάδες μαθητών από άλλα σχολεία, μετά από επικοινωνία με την διεύθυνση του σχολείου μας», έγραψε ο βιολόγος και καθηγητής του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου, Κώστας Μπακολίτσας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 381 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.