Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 18:46

Γεμάτος αγώνες αυτοκινήτου ο Νοέμβριος στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πίστα αγώνων ταχύτητας «Agrinio raceway» στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου, στις 11-12 και 13 Νοεμβρίου 2022, θα γίνει ο τελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster auto-moto με διοργανωτή τον ΑΣΗ, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ και με την στήριξη του δήμου Αγρινίου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η τελευταία ¨μάχη¨ των οδηγών για φέτος αναμένεται πολύ σκληρή, με πολλές ομάδες να ετοιμάζονται πυρετωδώς εδώ και μέρες, μιας και στον τελευταίο αγώνα αρκετοί ¨ έσπασαν¨ ρεκόρ, ενώ άλλοι δεν έκαναν αυτό που περίμεναν, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι, όσοι πέτυχουν τον στόχο τους, θα περάσουν έναν ευχάριστο χειμώνα!

Την Κυριακή 13/11, μετά τους αγώνες, θα γίνουν και οι απονομές του πρωταθλήματος μοτοσυκλετών σε χώρο του δήμου Αγρινίου που θα ανακοινωθεί άμεσα. Οι δηλώσεις συμμετοχών των αυτοκινήτων ξεκίνησαν και λήγουν την Παρασκευή το βράδυ 4/11.

Ο τελικός του φετινού πρωταθλήματος Drift στο Αγρίνιο

Επίσης το σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοέμβριου ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ και με την βοήθεια του δήμου Αγρίνιου θα διοργανώσει τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift στην πίστα «Agrinio raceway».

Οι καλύτεροι οδηγοί της Ελλάδας θα δώσουν την τελευταία μάχη τους για φέτος στο αεροδρόμιο του Αγρίνιου, σε μια ανοιχτή χιλιομετράτη πίστα με μοναδικό στόχο την απόλυτη οδηγητή ευχαρίστηση και κατ επέκταση το άφθονο θέαμα στους θεατές!

Ο αγώνας προβλέπετε πολύ ¨καυτός¨ μιας και σε καμία κατηγορία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο τίτλος και η πρώτη τετράδα είναι ακόμα ρευστή.

Το Drifting είναι μια τεχνική οδήγησης όπου ο οδηγός υπερστρέφει σκόπιμα, με απώλεια πρόσφυσης, ενώ διατηρεί τον έλεγχο και οδηγεί το αυτοκίνητο σε όλη τη στροφή. Οι συμμετοχές των αυτοκινήτων λήγουν την Παρασκευή το βράδυ 4/11.



kalyvia.gr

Διαβάστηκε 276 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 20:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.