Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:27 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 20:11

ETERNAL RETURNS – single “Siege Sombre” από το επερχόμενο άλμπουμ “Hunchback Hatred”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
“Siege Sombre”
(Δείτε το Music Video εδώ)
 


Είναι ένα Metal συγκρότημα από το Thane (Τάνε) που βρίσκονται στο Metal κύκλωμα στην Ινδία ως live μπάντα για περισσότερα από 7 χρόνια και έχουν παίξει 50+ Metal συναυλίες. Έχουν περιοδεύσει σε πολλές πόλεις της Ινδίας και θέλουν να εξερευνήσουν νέες περιπέτειες με περιοδείες σε νέες χώρες και πόλεις.

Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από μια εγγενή έννοια της ινδικής φιλοσοφίας που πιστεύει ακράδαντα ότι το σύμπαν επαναλαμβάνεται και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτή η έννοια είναι πολύ εμφανής στην ινδική φιλοσοφία. Περιγράφει τις ρίζες τους, την ύπαρξή τους, τους στίχους και το σημαντικότερο τον καταπληκτικό παράγοντα όλων, τη ΜΟΥΣΙΚΗ. Ως εκ τούτου, το όνομα τους προσέλκυσε. Βρίσκονται στο μονοπάτι του να ανακαλύψουν ένα καταστροφικό αλλά προσιτό στυλ του μοντέρνου metal.
Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή λειτουργεί εξ αποστάσεως καθώς ο ντράμερ τους είναι από την Ουκρανία. Για τοπικά shows προσλαμβάνουν καλλιτέχνη συνοδείας και μόλις τελειώσει ο πόλεμος, ο Viktor μπορεί να ξεκινήσει τα καθήκοντά του να παίζει διεθνή shows.

Από το επερχόμενο άλμπουμ "Hunchback Hatred" σας παρουσιάζουμε το single "Siege Sombre"

Official links

https://www.facebook.com/eternalreturns

https://www.youtube.com/eternalreturns

https://eternalreturns.myinstamojo.com/

https://eternalreturns.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/eternalreturns/

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.