Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:20 μμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:25

Σασμός: Η κατάρρευση του παπα Μιχάλη αναστατώνει το χωριό! (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε απόψε, Τρίτη 01 Νοεμβρίου, στις 21:00 στον ALPHA.

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται, και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Μανόλης εξομολογείται στον παπα-Μιχάλη όσα είδε την ημέρα του φόνου του Στεφανή, όσα έγιναν μεταγενέστερα και όσα νιώθει. Πώς θα αντιδράσει ο παπα-Μιχάλης; Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού, το βράδυ πριν το γάμο, με μία ανακοίνωση που θα προκαλέσει ανησυχία…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 420 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.