Παρασκευή, 29η Σεπτεμβρίου 2023  3:56 πμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:19

«Αυτή η νύχτα μένει» – Γιάννος Περλέγκας: «τον Στέλιο τον συμπονώ» (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιάννος Περλέγκας, ο αυστηρός διοικητής της Χωροφυλακής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για το ρόλο του Στέλιου.

Γιατί δεν έχει κάνει τηλεόραση: «έχω κάνει πολύ λίγο τηλεόραση, οι χρόνοι είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντες να τους αντιμετωπίζεις. Η θεατρική δουλειά προϋποθέτει τη δοκιμή και το λάθος, στην τηλεόραση ως συνήθως δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος προετοιμασίας».

Γιατί συμμετέχει στη σειρά: «με έπεισε το πολύ καλό σενάριο, το εξαιρετικό καστ και επιπλέον ο ρόλος που είναι αρκετά μακριά από μένα με ένα τρόπο αλλά και όχι. Ο Στέλιος θέλει να επιβιώσει, είναι φοβερά ανήσυχος για το αν θα μπορέσει να διατηρήσει τη θέση του, θέλει να επιδείξει ότι κάτι έκανε για να μπορέσει να κρατήσει τη θέση του».

Κοινά σημεία με το ρόλο του: «έχω την αίσθηση του καθήκοντος πολύ έντονα και το άγχος του καθήκοντος. Προσπαθώ να διακωμωδήσω τον εαυτό μου μέσω του ρόλου με αυτό το άγχος, τη συνεχή συνοφρύωση που έχει ο Στέλιος, τη συνεχή αίσθηση ότι κάποιος τον κυνηγά, κάποιος τον αδικεί. Τον συμπαθώ πολύ τον Στέλιο, τον συμπονώ».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Τι θα δούμε απόψε στις 22:40

Ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί, αφήνοντας Διαμάντω και Νίτσα έκπληκτες και τη Νίκη με σπασμένη καρδιά. Η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα. Το πραγματικό χτύπημα, όμως, έρχεται αναπάντεχα από την Εύη και τη Φωτεινή. Ο Γιώργης από την άλλη βλέπει έκπληκτος στο δρόμο τον Αλέξανδρο, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στον θάνατο του Νώντα. Καθώς ο Στρατής φτάνει στο δωμάτιο της Ζέτας να τη βρει, εκείνη αφήνει το ακουστικό του τηλεφώνου να της πέσει από τα χέρια. Το σκοτάδι πέφτει πάλι πάνω της.

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 372 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.