Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:40 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 19:18

Σασμός – Παύλος: «Μαθιό, πέρασα απλά να ευχηθώ…»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από μεγάλες και συνεχείς περιπέτειες, αλλά και τρομερά προβλήματα, ήρθε επιτέλους η ώρα για τον Μαθιό και τη Βασιλική να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Και πάλι όμως δε θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα στον Σασμό, με τον Παύλο Βρουλάκη να κάνει την εμφάνιση του στην γαμήλια τελετή!

Ο Μαθιός κρατά το χέρι της Βασιλικής στην εκκλησία καθώς τίποτα πια δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους. Σε λίγο θα είναι και επίσημα ζευγάρι με την αγαπημένη του, με την Καλλιόπη να καμαρώνει, γεμάτη ευτυχία, για τη χαρά του γιου της.

Η χαρά αυτή όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο πλέον απρόσκλητος επισκέπτης κάνει την εμφάνιση του, σκορπώντας πανικό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Παύλος εμφανίζεται ξαφνικά στην εκκλησία, κάνοντας την μουσική να κλείσει και τους καλεσμένους να παγώσουν.

Ο Μαθιός παίρνει τον λόγο και του λέει ότι είναι ανεπιθύμητος και καλά θα κάνει να φύγει άμεσα από την εκκλησία. Ο Παύλος όμως του απαντάει πως πέρασε απλά για να ευχηθεί και όχι για να δημιουργήσει πρόβλημα. Ο γάμος εν τέλει θα συνεχιστεί, παρά την ταραχή που προκάλεσε η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη.

youfly.com

Διαβάστηκε 362 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.