Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 22:57

Γιάννης Αδάμος – single «Ανθρωπάκος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ανθρωπάκος»

(Δείτε τοOfficial lyric video εδώ)

Ο Γιάννης Αδάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα..

Ξεκίνησε γράφοντας στιχάκια σε ηλικία 12 ετών. Στα 13 του ξεκίνησε να μελετάει μουσική καθώς βρίσκει ένα τρίχορδο μπουζούκι του πατέρα του στην αποθήκη της γιαγιάς του. Αμέσως ξεκινάει μαθήματα σε Ωδείο της Καρδίτσας όπου δύο χρόνια αργότερα το εγκαταλείπει λόγο οικονομικών δυσκολιών. Αυτοδίδακτος από τότε μελετάει ακόμη και σήμερα μουσική. Το 2012 αποφασίζει με δύο φίλους του να δημιουργήσουν το μουσικό σχήμα Ροζ Πένες παίζοντας τραγούδια του Γιώργο Μιχαήλ , Θανάση Παπακωνσταντίνου , Σωκράτη Μάλαμα και πολλά ρεμπέτικα σε μαγαζιά της πόλης.

Τον Απρίλιο του 2014 υπογράφει τον πρώτο ανεπίσημο δίσκο(από χέρι σε χέρι) του σχήματος « Στο παραπέτασμα του κόσμου» σε στίχους και μουσική δικούς του σχεδόν σε όλο το album.

Ένα χρόνο αργότερα κάνοντας μια μικρή ανασύνταξη του σχήματος έρχεται ο δεύτερος δίσκος « Οι χαρακιές της γης» όπου υπογράφει τους στίχους σε όλο το album καθώς και την μουσική στα περισσότερα τραγούδια.

To 2017 κυκλοφορεί επίσημα πλέων από την Final Touch του Μίλτου Καρατζά ο πρώτος δίσκος μαζί με τις ροζ πένες ‘’Αψινθος’’ όπου συμμετέχουν Γιώργος Μιχαήλ , Δημήτρης Βαβλιάρας , Σοφία Γεωργαντζή και υπογράφει τους στίχους και την μουσική σε όλο τον δίσκο. Παράλληλα κάνει την μουσική επιμέλεια και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Άγη Δημητρόπουλου ‘’Ουσακ & Πειραιώτικος ‘’ όπου αναμένεται να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Το 2019 κυκλοφόρησε από την Final Touch / on behalf of Walnut Entertainment του Μίλτου Καρατζά ο πρώτος του προσωπικός δίσκος ‘’Τα τραπεζιάτικα’’ όπου συμμετέχουν Αργύρης Λουλατζης , Σωτήρης Μπαλλάς , Αθανασία Αλεξοπούλου, Χρήστος Κολοβός και Σοφία Μπακαλάκου.

Στις 10 Μαΐου 2021 κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο με τίτλο ''Κόσμε Γλέντα''.

Στις 3 Απριλίου 2022 κυκλοφόρησε το single “Ανθρωπάκος”

Official links

Subscribe:  http://bit.ly/AdamosYT_Subscribe

Buy/Stream:   Ανθρωπάκοςhttp://hyperurl.co/listenanthropakos

Επίσημη ιστοσελίδα : https://giannisadamos.gr/

Follow:

ΒΟΥΗ music productions on FB:  https://www.facebook.com/bouhmusicproduction/

Διαβάστηκε 355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.