Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:17 μμ
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 11:06

ΕΠΟ: Αποφασίζει για την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα αποφασίσει έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, που διακόπηκαν με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Η ΕΠΟ οδηγείται στην απόφαση αυτή έπειτα από την νέα δεκαήμερη παράταση που έδωσε ο υφυπουργός αθλητισμού την περασμένη Πέμπτη.

Απόφαση που παρείχε τη δυνατότητα στα σωματεία να μπορέσουν ν’ αγωνιστούν ακόμα και υποβάλλοντας αίτηση εγγραφής στο μητρώο. Ασφαλώς, υπήρξε και πίεση από μεριάς τους, καθότι θέλουν να αρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Η αμφισβήτηση διατάξεων του νόμου Αυγενάκη, τις οποίες η ΕΠΟ θεωρεί αντισυνταγματικές και αντίθετες με την ολιστική μελέτη, θα συνεχιστεί, δικαστικώς.

Το Νοέμβριο συζητείται στο ΣτΕ η προσφυγή τριών σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κατά της συνταγματικότητας του νόμου. Μάλιστα η ΕΠΟ έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ τους.

sdna.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News