Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:14 μμ
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 19:59

Επιδόσεις και θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard στη λίμνη Στράτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικές επιδόσεις  και θέαμα το Σαββατοκύριακό 15-16 Οκτωβρίου 2022 στο Προπονητικό Κέντρο Θαλασσίου Σκι στην Λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Wakeboard όλων των κατηγοριών, που παρακολούθησαν κάτοικοι και επισκέπτες.

Στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard 2022, το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, συμμετείχαν πάνω από 50 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία ολόκληρης της χώρας και σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου που παραβρέθηκε για να παρακολουθήσει ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα που προσφέρει πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα, όπως αναφέρει το agriniotimes.gr (απ΄όπου τα video και οι εικόνες).

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι, Χριστιάννα Μάμαλη, αναφέρθηκε στη διοργάνωση και ευχαρίστησε το Δήμο Αγρινίου για την αρωγή του. Επισήμανε ακόμα την ανάγκιη περαιτέρω ανάπτυξης του υδάτινου στοιχείου της περιοχής.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 416 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News