Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:16 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 20:17

Ο Υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα του κ. Φαίδωνα Βόβολη "Ελεύθεροι Ξανά" κ. Γιώργος Φίλιππας, γράφει για τη Γιορτή Πίτας στην Ανάληψη Τριχωνίδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αύριο Κυριακή 16 Οκτώβρη, πραγματοποιείται η γιορτή πίτας στην Ανάληψη.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο, αύριο Κυριακή 16 Οκτώβρη θα είναι το υπέροχο και γραφικό χωριό Ανάληψη.

Παραδοσιακές πίτες, πλούσια εδέσματα της τοπικής γαστρονομίας, θα περιμένουν τον επισκέπτη να τα απολαύσει, σε ένα πανέμορφο και ειδυλλιακό τοπίο..

Πρωταγωνίστριες της αυριανής ημέρας, οι χρυσοχέρες γυναίκες της περιοχής, των οποίων τις γαστριμαργικές δημιουργίες περιμένει να απολαύσει πλήθος κόσμου.

Η γιορτή αυτή αποτελεί μια άριστη ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος τα μοναδικά τοπικά μας προϊόντα. Ειδικά οι πίτες, είναι μία από τις βασικές διατροφικές μας συνήθειες σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο και οι γυναίκες της Ανάληψης αναλαμβάνουν να αναδείξουν την παραδοσιακή μας κουζίνα.

Θα είμαστε όλοι εκεί, να διασκεδάσουμε υπό τους ήχους της παραδοσιακής μας μουσικής με τους αγαπημένους μας μουσικούς Βασίλη Κωστούλα και Μάκη Αριστόπουλο, απολαμβάνοντας υπέροχες σπιτικές πίτες και παραδοσιακά εδέσματα!

Η στήριξη κάθε εκδήλωσης που αναδεικνύει τα μοναδικά τοπικά μας προϊόντα, είναι επιτακτική! Με σεβασμό στην παράδοση, ιδιαίτερα εμείς οι νέοι, χαράσσουμε νέους δρόμους.

Διαβάστηκε 873 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 23:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/