Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:09 μμ
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 18:56

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας: Δωρεάν πούλμαν για τον 14ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Μιχάλης Κούσης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δωρεάν πούλμαν για τον 14ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Μιχάλης Κούσης» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στο Αγρίνιο, διαθέτει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας.

Αναλυτικά:

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον 14ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» 21,1 χλμ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 για την εγγραφή τους θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο: https://kousishalfmarathon.gr/

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ!

Η διοργάνωση, μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.

Για την κράτηση της θέσης σας, αρκεί να στείλετε ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή μήνυμα στο viber στο τηλέφωνο 6972818104 δίνοντας τα ίδια στοιχεία.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο στα θέματα Αθλητισμού, κο Χρήστο Ζαρκαβέλη και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου για την παροχή της δωρεάν μετακίνησης των αθλητών μας!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Αναλυτική η Προκήρυξη του Αγώνα: https://kousishalfmarathon.gr/prokirixi/

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 341 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News